Meny Stäng

Det du ser är vad du får!

Med tyskt påbrå, pappa var född i Tyskland, och en mamma från Hälsingland så blev jag en ärlig, arbetsam och snabbtänkt person som snabbt ser vägen till att nå målet. Min raka kommunikation uppskattas av dom som lär känna mig. Fråga mig inte om råd om du inte vill höra svaret från mig. Det är inte säkert att jag delar din åsikt och det kommer du att få höra. Du får självklart ha din åsikt precis som jag vill bli respekterad för min. En del anser det elakt. Jag anser det ärligt. Som tur är så har även åldern polerat mig så att jag numera är smidigare i mitt sätt att vara. Men ärlig och rak kommer jag att fortsätta att vara. Att linda in saker i bomull och hålla med för att undvika konflikt är inte min grej. Då finns andra som kan stå till tjänst. Så för dig som vill ha utveckling och gillar raka rör så kan jag helt klart bidra till din utveckling.

Det jag brinner för är att hjälpa andra till att utvecklas och nå sina drömmar och mål. Genom åren på Skoglund Reklam har vi tagit emot många personer som av olika skäl som har behövt en praktikplats. Att få vara en arbetsplats som kan guida vidare en person från att stå långt från arbetsmarkanden av vilket skäl det än är och ge den ett första steg in på arbetsmarknaden och vidare till deltid eller heltidsjobb har betytt mycket för mig. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Jag har valt att bistå med praktikplatser och hjälpa även andra som har det tufft i livet.

Som fd småföretagare med anställda så skapar jag en bra helhetsbild. För som småföretagare så är förmånen att jag har fått göra många olika saker.

30 juli 2023 var sista dagen jag ägde Skoglund Reklam som jag har ägt och drivit i lite över 13 år. Företagare har jag dock varit sedan hösten 2007 då jag köpte ett glasmästeri, Glasmästar´n i Bollnäs. Längs vägen har jag förutom dessa bolag även köpt två andra företag som jag har slagit ihop med Skoglund Reklam. Glasmästar´n sålde jag 2011.

Nu ser jag fram emot att guida andra i att skapa drömmar. Drömmar som sedan blir ett mål och därefter förverkligas. Det här kan göras på flera sätt. Det kan vara genom t ex

  • En föreläsning för att inspirera dig och dina kollegor att lyfta blicken i arbetet eller privat.
  • En dag med workshop där du får väcka dina drömmar och göra en önskebild (wishboard) av vad du önskar göra och ha i ditt liv framöver. Det här passar både ett företag eller ett kompisgäng.
  • Säljutbildning för personalen men från perspektivet att det ska komma från förståelse och vilja göra bra för både sig själv, företaget och kunden. En bra affär innebär att det är bra för alla inblandade.
  • En konferens där vi blandar upplevelser och workshops med antingen säljutbildning eller personlig utveckling i form av önskebild.

Eller har du ett annat förslag där du känner att jag är rätt person för att bidra så hör av dig för ett förutsättningslöst möte som vi kan ta antingen via telefon, digitalt eller så där som man gjorde förr att man träffades 😉

Kul att du har kollat in min sida och läst ända hit. Hoppas att du hör av dig. Det kan bli kul för oss båda.