Meny Stäng

FÖRELÄSNINGAR

Jag är bra på att inspirera! Låt mig komma och föreläsa för dig och dina kollegor eller på ett event där det behövs energi i rummet av en som mig som också vågar provocera lite lagom för att skapa utveckling.

  • Dröm Mål Verklighet

För mig börjar allt med en dröm. Drömma är gratis och det finns ingen begränsning i en dröm. Det spelar ingen roll om den är orealistisk eller inte. Det är i drömstadiet helt ointressant. Så dröm allt du vill och kan. Det kommer att börja plantera frön hos dig som på sikt kommer att ta dig till några av dina drömmar.

När du kollar på dina drömmar så finns det någon eller några av dom som du lite extra skulle vilja förverkliga. Då är det dom du ska börja med att sätta ett mål för och bestämma när dom ska ske. Då kommer dom en dag att bli verklighet. Min dröm att se späckhuggare tog det 31 år att förverkliga. Det hade det inte behövt om jag bara hade bestämt mig tidigare att genomföra drömmen och inte bara tänka tanken att jag en dag skulle se späckhuggare i verkligheten.

Här föreläser jag om att våga drömma, sätta mål och förverkliga drömmar privat. Det kommer utveckla den som lyssnar både privat och företaget. För en person som mår bra kommer också att prestera bättre på jobbet.

  • Sälj

Jag har jobbat med sälj i hela mitt liv på ett eller annat sätt. För att bli en bra säljare så behövs ett driv. För att orka ha ett driv så kommer vi tillbaks till drömmar och mål. Här väver jag ihop det privata målet med företagets mål. För som Nalle Puh säger ”Om du inte vet var du ska behöver du inte skynda dig för du vet i alla fall inte när du kommer fram.”

En fartfylld föreläsning med exempel på situationer ur mitt liv som säljare på allt från Abba Seafood, Pripps, hitta.se och sedan mina egna bolag.