Meny Stäng

Här hittar du kurser som jag kommer att hålla i eller vara en del av.

* Dröm Mål Verklighet

En workshop för dig som vill göra medvetna val för att nå dina drömmar.

Är du en driven person som sällan eller aldrig avsätter tid för att göra din livsplan eller affärsplan?
Har du kommit till insikt om att självledarskap är nyckeln till framgång?

Då är det här kursen för dig.

Under två dygn får du fokusera på din framtid och med hjälp av inspirerande och strukturerade övningar hitta klarhet i vägen till dina mål och hur du hanterar de hinder du kan stöta på.

Dessutom i fantastik miljö på vackra Orbaden spa & resort.

       

Kursledare är jag tillsammans med Malin Åhman, båda med lång erfarenhet av att sätta mål och förverkliga dom.

Jag, en inspirerande entreprenör som brinner för att hjälpa människor att uppnå sina drömmar. Genom sitt företagande har hon förverkligat sina drömmar om att hjälpa många personer tillbaka till arbetsmarknaden och att dela med sig av de framgångar som alla i företaget uppnått tillsammans.

Malin Åhman passionerad företagare och entreprenör sedan 2008, som numera huvudsakligen arbetar med mentorskap, styrelsearbete och företagsutveckling. Malin är en livsnjutare som älskar att se andra människor växa och fylla livet med liv.

 

Vad kan jag förvänta mig?

Utforska dina drömmar och ta reda på vad du egentligen vill. Vistas i en fantastisk miljö där du och din framtid är i fokus. Skapa en handlingsplan för att förverkliga dem. Få tillgång till välbeprövade metoder och verktyg för att skapa tydlighet och riktning som bär dig mot ditt mål och din dröm

       

Vad är din investering?

Investeringen för dig är 7 965 kr ex mom, 8 900 kr ink moms.

I priset ingår förutom kursens innehåll, boende, del i dubbelrum där enkelrum kan köpas till, entré till spa och samtliga måltider. Bokar din plats gör du på Orbaden spa & resorts hemsida.

Vad ingår?

Ankomstdag, söndag

Samling kl 15.00 där vi presenterar oss för varandra och kommande dagars innehåll.
Visning av Orbadens sviter.
Gemensam middag.

Dag 2, måndag

Dagen börjar gemensamt med att vi väcker kroppen med mjuka rörelser (frivilligt). Efter en lång och härlig frukost jobbar vi med dina drömmar. Efter en god lunch jobbar vi vidare med dina drömmar och sätter mål. Innan middagen finns det tid för att krypa ner i någon av dom härliga poolerna i spat. När vi har satt oss till bords för middag kommer Helene som äger och driver Orbaden spa & resport och berättar om sinföretagsresa.

Datum: 21 april – 23 april 2024 Plats: Orbaden spa & resort, Hälsingland

Dag 3, tisdag

Dagen börjar gemensamt med att vi väcker kroppen med mjuka rörelser (frivilligt). Efter en lång och härlig frukost är det dags för sista arbetspasset med dina drömmar och mål och hur dom ska kunna förverkligas. Efter en god lunch sammanfattar vi dagarna tillsammans. Framåt kl 15 är vi klara och för den som önskar landa i alla drömmar, mål och tankar i spat så går det bra.

Du chekar in i på Orbaden spa & resort på söndag em. Full av energi, satta mål och en plan för att förverkliga målen checkar du ut på tisdag em.

 

* Friåkning med skoter – Nybörjare 2025

30 januari till 2 februari är datumen du ska bocka av redan nu om du är intresserad av att lära dig friåka skoter. Friåka innebär att man beger sig utanför dom pistade lederna. Men det är också så mycket mer än att bara köra skoter, gasa, köra fast och gräva loss sig. Det är kunskap om terräng, snö, laviner och vindriktningar. En av dom bästa sakerna med friåkningen är gemenskapen. För det finns en värme och hjälpsamhet hos oss friåkare som jag uppskattar så otroligt mycket. Allt det här vill jag bjuda in dig till.

Vilket fjäll vi ska ses på och vad prislappen blir återkommer jag om framåt hösten. Det jag vet redan nu är att vi kommer bli max 6 deltagare.

Är du intresserad av att få mer information när jag har det så skicka mig ett mail så skriver jag upp dig på intresselistan.

* Friåkning med skoter – Avancerad 2025

Vill du gå från medelåkare till att våga köra i mer utmanande terräng samtidigt som du får lära dig om snö och laviner samt säkerhet om olyckan är framme?

Då är det här kursen för dig. Kursen kommer att vara i samarbete med Martin Borg, lavininstruktör och grym skoterkörare.

Vi kommer att förflytta oss i terräng där du får kliva rejält utanför din komfortzon. Men vi börjar såklart med att stämma av din och gruppens nivå för att du som deltagare ska känna dig trygg och våga gå utanför din komfortzon.

Den här kursen är ännu i planeringsstadiet. Det vi vet är att vi kommer att vara en mindre grupp, ca 6-8 deltagare och kursplats är Saxnäs, Martins hemmaterräng.

Är du intresserad av att få mer information när jag har det så skicka mig ett mail så skriver jag upp dig på intresselistan.

 

——————————————————————————————————————————

Arbetsseminarium – Önskebild –  14 oktober 2023

Denna har varit men är du intresserad av liknande upplägg så hör av dig till mig så sätter vi ihop en för dig och dina vänner, kollegor eller anställda.

(Workshop – Wishboard – som det brukar kallas då vi ofta använder engelska)

Välkommen den 14 oktober till en dag där jag bjuder in till en dag att locka fram dina drömmar och mål på ett kreativt och närvarande sätt.

Vi träffas på förmiddagen och efter introduktion och fika tar vi en promenad i lugnt tempo för att landa i oss själva. Därefter går vi in och jag presenterar mitt sätt att tänka kring dröm/mål/verklighet och hur jag jobbar med mina önskebilder. Därefter är det din tur att klippa och klistra vad du önskar i ditt liv framöver.

Önskebild / wishboard

 

Vi gör ett en paus för lunch och fortsätter vårt arbete till vi känner att vi har klippt och klistrat klart vår önskebild. Vi avrundar dagen med gemensam fika och en sammanfattning av dagen. Den som vill delar den med sig av sina önskningar framöver.

 


Datum:
14 oktober

Tid: 9.30 – ca 15.00

Plats: STF Undersvik, mellan Bollnäs och Järvsö i Hälsingland.

Pris: Introduktionspris 750 kr (ord pris 1 250 kr) i priset ingår fm fika, lunch, em fika samt allt material för din önskebild.

Max 12 deltagare.

Önskebild / wishboard

Anmälan skickas via mail till m@bohnke.se med rubriken ”Önskebild”.
Uppge namn, telefonnummer och ev matallergier/avvikelser. Du får ett bekräftelse mail av mig när jag har mottagit din anmälan. Där finns även uppgifter om vart du ska betala avgiften. När du har betalt har du säkrat din plats.

 

Vad är en önskebild (wishboard)?

Att göra en önskebild innebär att man tar tidningar och klipper ut bilder och ord som symboliserar det som man önskar ha i sitt liv. Sedan klistras bilderna på ett papper som blir din önsketavla för en tid framöver. Det är självklart något du kan göra på egen kammare. Det jag bjuder in till är att få dela med mig av mina erfarenheter och guida dig till att våga drömma och önska in det du vill i ditt liv. Du får även ta det av mina erfarenheter och hur jag använder kraften i dom. Att dessutom göra det i gemenskap med andra ger dig  en vidare tanke och du vågar troligen tänka större.

Jag har i hela min uppväxt fått drömma och säga vad jag önskar göra. Realistiskt eller orealistiskt spelade ingen roll. 2018 gjorde jag min första önskebild och har sedan dess gjort en per år och ibland två. Att se tillbaks på mina önskebilder ger mig en bekräftelse på hur starkt det är att göra en önskebild. Det som jag klipper och klistrar in på mina tavlor förverkligar jag. Vissa saker inom kort och en del saker har det tagit lite längre tid för att förverkliga.

Mina önsketavlor sitter i mitt kök, alla utom en som är mer livet och sitter i mitt arbetsrum. Mest för att den är så stor så den får inte plats i köket. Också bra, för jag ser den mer sällan och när jag gör så påminns jag av riktningen i livet. Även om jag inte tittar på dom medvetet varje dag så finns dom där i periferin varje dag i livet. Vilket bidrar till att jag uppnår det jag klipper och klistrar ut. Så se till att ha din önskebild framme även om det inte är i köket.