Meny Stäng

Arbetsseminarium – Önskebild –  14 oktober 2023
(Workshop – Wishboard – som det brukar kallas då vi ofta använder engelska)

Välkommen den 14 oktober till en dag där jag bjuder in till en dag att locka fram dina drömmar och mål på ett kreativt och närvarande sätt.

Vi träffas på förmiddagen och efter introduktion och fika tar vi en promenad i lugnt tempo för att landa i oss själva. Därefter går vi in och jag presenterar mitt sätt att tänka kring dröm/mål/verklighet och hur jag jobbar med mina önskebilder. Därefter är det din tur att klippa och klistra vad du önskar i ditt liv framöver.

Önskebild / wishboard

 

Vi gör ett en paus för lunch och fortsätter vårt arbete till vi känner att vi har klippt och klistrat klart vår önskebild. Vi avrundar dagen med gemensam fika och en sammanfattning av dagen. Den som vill delar den med sig av sina önskningar framöver.

 


Datum:
14 oktober

Tid: 9.30 – ca 15.00

Plats: STF Undersvik, mellan Bollnäs och Järvsö i Hälsingland.

i Investeringen ingår ingår fm fika, lunch, em fika samt allt material för din önskebild.

Max 12 deltagare.

Önskebild / wishboard

Anmälan skickas via mail till m@bohnke.se med rubriken ”Önskebild”.
Uppge namn, telefonnummer och ev matallergier/avvikelser. Du får ett bekräftelse mail av mig när jag har mottagit din anmälan. Där finns även uppgifter om vart du ska betala avgiften. När du har betalt har du säkrat din plats.

 

Vad är en önskebild (wishboard)?

Att göra en önskebild innebär att man tar tidningar och klipper ut bilder och ord som symboliserar det som man önskar ha i sitt liv. Sedan klistras bilderna på ett papper som blir din önsketavla för en tid framöver. Det är självklart något du kan göra på egen kammare. Det jag bjuder in till är att få dela med mig av mina erfarenheter och guida dig till att våga drömma och önska in det du vill i ditt liv. Du får även ta det av mina erfarenheter och hur jag använder kraften i dom. Att dessutom göra det i gemenskap med andra ger dig  en vidare tanke och du vågar troligen tänka större.

Jag har i hela min uppväxt fått drömma och säga vad jag önskar göra. Realistiskt eller orealistiskt spelade ingen roll. 2018 gjorde jag min första önskebild och har sedan dess gjort en per år och ibland två. Att se tillbaks på mina önskebilder ger mig en bekräftelse på hur starkt det är att göra en önskebild. Det som jag klipper och klistrar in på mina tavlor förverkligar jag. Vissa saker inom kort och en del saker har det tagit lite längre tid för att förverkliga.

Mina önsketavlor sitter i mitt kök, alla utom en som är mer livet och sitter i mitt arbetsrum. Mest för att den är så stor så den får inte plats i köket. Också bra, för jag ser den mer sällan och när jag gör så påminns jag av riktningen i livet. Även om jag inte tittar på dom medvetet varje dag så finns dom där i periferin varje dag i livet. Vilket bidrar till att jag uppnår det jag klipper och klistrar ut. Så se till att ha din önskebild framme även om det inte är i köket.