Meny Stäng

En del ger än dom tar!

2008 var det en artikel i tidningen om en tjej som heter Annie. Hon samlade in pengar till en skola i Gambia så att barnen där skulle få mat under sin skoldag. Jag blev så rörd av hennes historia och valde att sponsra henne med 5 000 kr från mitt dåvarande företag Glasmästar´n.

I somras kom Annie och hennes mamma in på jobbet för att köpa en sak av oss på Skoglund Reklam. Jag frågade då hur det gick med hennes insamling. Hon berättade att hon samlar in mellan 10 000 – 15 000 kr/år. Men hon hade ingen hemsida för det kostar pengar så det har hon valt bort för att inte göra av med pengar som kan gå till behövande barn. För 800 kr får 70 barn mat varje dag i skolan.

Jag beslöt mig för att kolla om någon av de jag twittrar med kunde tänka sig att bygga en WordPressblogg åt henne. Självklart var det en som svarade, David Eriksson-Wigg. Han erbjöd sig att sätta upp en hemsida åt henne kostnadsfritt. Dessutom gick även han in och sponsrade med köpet av domännamn. Nu är sidan färdigbyggd. I höst kommer Annies mamma att åka ner till Gambia för att ge skolan pengarna så att dom får mat ett år framåt också. Så nu ber jag dig att gå in på Marlinprojektet och skänka en stor eller liten peng till några som det verkligen gör skillnad för. Jag hoppas på att vi kan samla in i a f 800 kr så att barnen kan få mat en månad extra!

Tack för att du bidrar med mat till behövande barn!!!

/Madeleine Böhnke

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *