Meny Stäng

Njuta av livet

Det var idag dags för Häggesta marknad. Butikerna har öppet och en massa annat som händer på Häggesta där jag har mitt företag. Som tur var hade jag hjälp under dagen att ta hand om kunderna och ta betalt. Med tanke på hur mycket folk som kom och handlade hos oss på utförsäljningen så hade jag inte klarat av det själv. Min plan var att jag skulle göra lite offerter. Men dom fick bli efter stängning. Jag kände mig rejält sliten efter dagen. 

På väg hem åkte jag förbi en vän som jag hade lånat en kortdragare av. Hon sa att dom skulle grilla korv till middag. Min tanke för kvällen var att jag skulle ta mig en promenad då jag ville ut i naturen. Men istället för att snabbt kasta i mig något att äta packade jag med mig ved, vin, fläsk, halloumi, en liten bit ost och en avacado och cyklade till Skitjärn som ligger drygt en km från där jag bor. 

      
Efter en dag med full fart och en massa människor så är det ljuvligt att komma ut i naturen och lyssna på fågelsång, en fisk som slår och tystnaden. 

Vi vet inte hur länge vi finns i detta liv. Njut av dom små sakerna vardag som helg. 

Här satt jag och njöt av livet.  

 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *