Meny Stäng

Tjejklassikern med start 2015

Mitt tredje mål för i år håller jag inne med lite till. Men mitt mål för nästa år blir att göra tjejklassikern. Så med start i mars nästa år blir det 3 mil längdåkning som är tjejvasan sträcka som jag ska genomföra.

Därefter så blir det 10 mil cykel som är en del av Vätternrundan. Det gav mig äntligen en bra anledning till att köpa en ny cykel. Min cykelintresserade kollega och Björn på Team Sportia guidade mig till ett bra val av mountainbike. Cykeln är vald för att kunna åka på alla fantastiska grus- och sandvägar som finns här i Rengsjö där jag bor. Cykeln beställdes för drygt en månad sen och jag fick den i förra veckan. Så i helgen blev det första turen. Lite lerig blev den också så det blev en bra invigning. Som tur är finns det en snäll person som erbjudit mig att låna hennes cykel som är anpassad till asfalt när det är dags för loppet.

20140401-212007.jpg

Utöver längdåkning och cykling så är det 1 km simning som ska genomföras. Det görs under Vansbrosimningen. Så idag började jag en crawlkurs. Den arrangeras av Bollnäs Simsällskap. Mycket bra och entusiasmerande ledare. Ska bli kul och se hur bra jag kan bli.

20140401-212030.jpg

Sista delen på tjejklassikern är 1 mil löpning och görs under Lidingöloppet. Det är en backig bana. Men där är jag redan igång med träningen så det känns bra.

Vissa mål kräver planering och lång framförhållning. Resan ör nu startad och jag ser fram emot vägen till den. Detta äventyr kommer jag att dela med Lisa B Östman. Någon mer som vill göra klassikern med oss? Hör av dig i så fall. Kul om vi blir fler. >

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *