Meny Stäng

Vi kan inte förstå allt och det måste vi kanske inte heller.

Om du tittar på detta filmklipp med Jon Henrik från Talang Sverige 2014 som är ett tv-program så ser man hur starkt juryn berörs redan från början.

Än en gång så slås jag över att det finns människor som kan beröra på ett så mycket djupare plan. Det går bara några sekunder in i låten och dom filmar juryn som sitter som förstummade och lyssnar till killen på scen. Precis som juryn säger efteråt så blev dom väldigt berörda trots att det inte var ord som dom förstog som han sjön.

Vad det var som berörde juryn är är det säkerligen många som har olika åsikter men oavsett så förstår man att det vi gör och hur vi gör det berör människor omkring oss. Så passa på och fundera lite vad som har berört dig. Det är inte alltid det går att förklara och det kanske inte alltid ska gå att förklara. Och det är kanske det som är grejen, vi kan inte se och vi kan inte förstå allt som händer omkring oss. Så om vi nu inte kan förstå allt och förklara allt med vetenskap så finns det mycket inom oss som berörs av det vi hör och ser men framförallt känner och upplever på ett mycket djupare plan. Passa på att ägna det en tanke och uppskatta att så mycket kommer till oss på ett eller annat sätt oavsett hur det kom.

Den sista tiden har jag känt att om jag stänger en dörr så öppnas inte en dörr utan tio dörrar till. Vilket ger helt nya perspektiv och möjligheter i livet.

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *