Meny Stäng

Du ångrar inte det träningspass du gjorde!

Dom flesta av mina träningspass, säg 99 % gör jag direkt på morgonen. För att göra dom och komma till jobbet i skaplig tid så ringer min klocka mellan 5.00-5.30. Jag ska villigt erkänna att jag inte alltid är supertaggad att studsa ur sängen då. Men det är då det gäller att ha bestämt sig kvällen före att träningspasset ska ske oavsett hur man känner sig när klockan ringer. Det jag gör är att köra en kort meditation och sedan kliver jag upp. Motivationen för mig är den sköna känslan när jag väl kommer ut och dom gånger det blir crosstrainer så tänker jag på hur skönt det är när jag är klar.

Som några på Twitter brukar säga: ”Man ångrar inte det träningspass som man har gjort!” Så är det verkligen. För när man har kommit in i rutinen så vill man inte vara utan träningen.

Bilden är tagen vid Hölesjön som ligger 3 km från där jag bor och jag beundrar vår natur som kan ge 50 nyanser av grått och skapa något så vackert och rogivande.

/Madeleine Böhnke

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *