Meny Stäng

Julkalender 1 december 2022 – Madeleine Böhnke

Sedan förra året har jag tänkt att jag ska göra en julkalender där jag lyfter en annan person som har betytt eller fortfarande betyder mycket för mig. Vi får se om jag ror det iland att skriva ett inlägg per dag. Oavsett så tänker jag det är värt att försöka för det finns så många underbara personer som jag tycker är värda att hylla extra. Blir det inte varje dag så blir det bra ändå i mitt tycke.

1 december och jag börjar med mig själv – Madeleine Böhnke

Slefiesar är det ont om i min telefon. Men några hittade jag och här är dom från det gågna året.

Av två skäl börjar jag med mig själv. Den ena är för att jag fyller år idag, 47 jordsnurrar har jag nu upplevt så jag fyller alltså 48 år idag och bara det är värt att skriva om. För när man slutar fylla år är man död! Och jag är i allra högsta grad levande. Det andra är att jag är stolt och fantastiskt tacksam över det liv jag under en längre tid har skapat för mig (och min son). Det har inte varit en spikrak väg och det har inte alltid varit lätt men jag är oerhört stolt över var jag är idag och det liv jag har byggt upp till mig och min son.

För mig är det lyx att jag kan arbeta från annan plasts än där jag har butik/produktion. Bilden är från Idre sommaren 2022.
Från i somras när jag satte mig och väntade på sonen som fortsatte upp en bit till. Men det var brant… Ni vet ju vad jag gillar branter om ni följer mig på Instagram.

Tänk att jag har byggt mig själv stark för fartguppen som kommer längs vägen. För dom kommer, det kallas för livet. Genom att jobba med mig själv hur jag tar fartguppen, vissa är djupare och tar längre tid att ta sig upp ur och vissa är grundare som en liten studs bara. Fartgupp kommer genom livet, dom är olika djup för olika personer men jag väljer själv hur jag vill ta mig an studsen i dom.

Så tack till mig själv för att jag har byggt upp det liv jag nu har och jag ser fram emot många mer jordsnurrar innan det är dags att lämna jordelivet för denna gång.

Livets upp och ner. 
Iklädd folkdräkt så känner jag mig mer jordad än annars. En koppling till min historia.
Livet!

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *