Meny Stäng

Julkalender 2 december 2022 – Petra ”Sledcat” Sjödin

Nivå och ålder var ointressant. Vi dög all som vi är!

Inför vintersäsongen 2022 hade jag inget åksällskap (nu pratar jag skoter) så jag la ut krokar åt lite alla möjliga håll för att även den vintern få göra det jag älskar allra mest – Att friåka skoter.
Petra, en av dom jag hade följt en tid och skrivit lite med bjöd in mig att vara med på en tjejhelg i Klimpfjäll. En helg med tjejer där vi som var med inte kände varandra.

Petra Sjödin ”Sledcat” som hon heter på Instagram – en förebild med stort hjärta!

Jag skrev ett inlägg om det i vintras efter vi varit iväg och konstaterade där att om alla stöttade varandra så som vi gjorde den helgen och så skulle vi komma så mycket längre. Det var en helg med gemenskap, glädje, stöttande och lära av varandra för att bli bättre. Jante var inte med på denna resa vilket var oerhört skönt och det gav en helg som jag kommer att bära med mig på så många sätt. Det ena att jag ska våga sträcka ut en hand när jag vill nå ett mål som i detta fall var att köra skoter under vintern. Det andra jag bär med mig är styrkan hos den som bjöd, Petra, in som gjorde det på ett sätt att alla oavsett nivå och ålder kände sig välkommen och dög precis som de var. Stort tack till dig Petra som satte grunden för helgen och vi andra hängde på. Tillsammans skapade vi en fantastisk helg med många minnen.

Du är en förebild!

För dig som vill se vem denna stjärna är så leta upp henne på Instagram. Du hittar henne under namnet ”Sledcat”.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *