Meny Stäng

Picknick i Schenströmsparken

För en tid sedan så startade jag en insamling för att återplantera träd som Eritreanska föreningen låtit plantera som tack till Bollnäs och Sverige för att dom får leva i fred samt ett minne av alla som har gått bort i Eritrea. Nu valde kommunen att betala för nya träd vilket gör att dom pengarna (11 300 kr) som kommer in kommer att gå till annan välgörenhet. Vad återkommer vi om längre fram.

Nu har jag tagit initiativ till en picknick i Schenströmsparken på onsdag, 17 juli, kl 17,00. Du tar själv med dig middag/fika och en filt eller en stol att sitta på. Målet är att på kort varsel hitta några vänliga själar som kommer sjunga och dansa för oss. Lite olika föreningar är tillfrågade och vi har redan några som har tackat ja. Är du en som kan/vill sjunga och dansa eller på annat sätt uppträda så kom och gör så på onsdag. Du behöver inte meddela i förväg utan bara att dyka upp och låta oss ta del av din sång/dans eller vad du vill bjuda oss på för upplevelse. Allt sker utan scen eller högtalare.

Tanken med denna träff är att vi ska visa att vi inte vill att man sågar ner någon annans tacksamhet eller på annat sätt förstör för andra. Vi träffas, umgås och pratar med varandra oavsett bakgrund. Så ta med dig en middagskorg eller fikakorg och njut av en kväll i Scenströmsparken med oss.

För dig som vill bidra med en peng så gör gärna så. Kontot dit du sätter in pengar är i Handelsbanken clearingnummer 6407, kontonummer 742718328.

Hoppas vi ses på onsdag! Gärna klädd i folkdräkt om du har.

/Madeleine Böhnke

 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *