Meny Stäng

Trädinsamlingen får nytt mål

Det är helt ofattbart hur generösa ni är där ute i stugorna. När jag skriver detta har det kommit in 8 350kr! Stort tack till er alla som har bidragit.

På förmiddagen idag träffade jag representanter från eritreanska föreningen. Vi pratade då om vad man skulle kunna göra för pengarna om kommunen går in och tar kostnaden för nya träd eller om vi får in mer än de pengar som behövs.Ett förslag som har kommit till mig per mail är att ordna en fest för ”människomöten kulturer emellan”. Det är ett alternativ. Det finns många alternativ vad pengarna skulle kunna användas till. Det jag har sagt från början är att oavsett ska dom gå till välgörenhet.

Idag på em blev jag kontaktad av Ljusnan som har fått uppgifter på att kommunen kommer att ta kostnaden för att plantera nya träd. Det gör att nu får tanken med vad vi kan göra för pengarna gro vidare. Det beror nu på hur mycket pengar vi får in.Jag är medlem i Rotary och vi har för några veckor sedan skickat en container till Somalia innehållande sjukhussängar, rullstolar, kläder m.m. När jag nämnde det för representanterna i eritreanska föreningen så väcktes en tanke att vi kanske kan göra lika till Eritrea. Men för det krävs en nolla till på insamlingen skulle jag gissa på för kostnaden för containern och för någon som kan möta upp den väl framme så den kommer dit det är tänkt.

Min förhoppning är nu att mer pengar trillar in även om kommunen betalar nya träd så vi kan göra gott antingen här i Bollnäs, Sverige eller någonstans i världen.

Än en gång stort tack till er som har skänkt pengar till träden som nu blir något annat bra!

Kontot dit ni sätter in pengar är i Handelsbanken clearingnummer 6407, kontonummer 742718328.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *