Meny Stäng

Reskamrat sökes för att se späckhuggare

Jag har en gammal dröm och jag har en ny dröm vad gäller resa.
Min gamla dröm har levt med mig i väldigt många år. Jag vill se späckhuggare i det vilda.
Efter klass 5 åkte jag med familjen till USA första gången. Vi besökte då bl a Sea World i Florida och såg en show med späckhuggare. Än idag har jag minnen från den showen. Hur dom hoppade, lekte med sina skötare och blötte ner publiken när dom vinkade och mer därtill. Som minne köpte jag med mig ett gosedjur som var en späckhuggarmamma med barn då dom nyligt hade fått tillökning på Sea World.

Drömmen att se en späckhuggare blir ibland starkare och ibland lite svagare. Men nu har jag bestämt att jag vill göra verklighet av drömmen. Årstiden att se späckhuggare är oktober-december och då i Norge. Eftersom att jag fyller jämnt nästa höst har jag bestämt att förverkliga min dröm då. Men jag saknar resesällskap.

Så nu söker jag dig (en eller flera) som skulle vilja göra denna resa med mig. För att ha en riktlinje på kostnad så kollade jag upp lite. Kostnaden för ca 4 dagar med flyg  från Stockholm, boende, späckhuggartur (1-2) och lite promenader/vandring i den vackra natur dom Norge erbjuder landar på ca 10-12 000 kr. Mat tillkommer.

Så skulle du vilja titta på späckhuggare tillsammans med mig så sänd mig ett mail på madeleine.bohnke@gmail.com

Tysfjorden späckhuggarsaffari

 

Min nya dröm kommer en annan dag här på bloggen.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *