Meny Stäng

Tredje men förmodligen inte sista

Ja men då var det dags igen. Jag har nu köpt mitt tredje företag.
Hösten 2007 köpte jag mitt första företag Glasmästar’n i Bollnäs. Mars 2010 köpte jag mitt andra företag Skoglund Reklam och i måndags köpte jag mitt tredje företag Järvsö Brodyr. Skillnaden denna gång är att jag köper ett företag som jag kan något av det dom gör. Dom tidigare två gångerna har jag varit helt okunnig i branscherna. Men då Järvsö Brodyr gör samma saker som vi så blir det en annan typ av utmaning denna gång än dom tidigare två. Denna gång ska två företagskulturer slås ihop och personalen ska lära sig det bästa av två världar och utveckla det vidare tillsammans med mig. Jag ser oerhört mycket fram emot denna resa och var den ska ta oss.
Men känner jag mig själv rätt vid detta laget så kan det bli fler företagsköp framöver. Vem vet om det då blir i denna bransch eller något helt annat…

Reportaget från tidningen Ljusnan

Skoglund Reklams hemsida:
Skoglund Reklam

Vår webshop:
företagspresent.nu

Liknande inlägg

4 kommentarer

    • Madeleine

      Ha ha ja du var ju anledningen till att jag valde den huvudleverantör jag har idag så vem vet. Du kanske får mig ta mig en funderare på att lägga om min prioritering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *