Meny Stäng

Det blev inget Tjurrus idag

Sedan 3,5 veckor tillbaks så har jag något i kroppen som hindrar mig att träna. Huvudvärk, förkylning, matt i kroppen och hosta. Så till slut fick jag inse att kroppen talade sitt språk. Det var dags att släppa tanken på att genomföra loppet.
Jag lever efter att det är en mening med allt och så även denna gång. Jag behöver dra ner på tempot och genom denna infektion kan jag inte träna utan får tagga ner. Men nu har jag i a f tagit promenader både igår och idag så sakta men säkert är jag på väg tillbaka även om löpningen känns som den får vänta ett tag till.
Så nu är det nästa mål som ska tränas inför och det är del ett av tjejklassikern med start på Tjejvasan nästa år.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *