Meny Stäng

Skolavgiften till fadderbarnet är betald

Som jag skrivit om tidigare så har jag tack vare den fantastiska tjejen Annie Roos fått ett fadderbarn i Gambia som är ett år yngre än min son. Det jag vill är att min son ska få växa upp med att ha ett fadderbarn och på så sätt lära mer om hur andra har det i världen. Om några år har jag som mål att åka ner med sonen så han får se hur dom bor och lever i Gambia.

Vi har gjort det så att fadderbarnets pappa ett betalkort som jag har skickat med Annie och hennes familj när dom var till Gambia. Dessutom så har fadderfamiljen tillgång att låna en mobil som han kan skicka meddelande på. Så nu i veckan fick jag ett meddelande att det var dags att betala skolgången för fadderbarnet. Så 3 500 kr har jag nu satt in och lite extra för det kostar att ta ut pengarna. Tänk att för den summan så får ett barn möjlighet att gå i skolan i Gambia under ett år och då ingår även lunchen.

Marlinprojektet

Annie och hennes familj har via pengar dom har skänkt och samlat in gjort det möjligt att påbörja ett bygga av en skola till. Gambianerna bygger det själva av material som dom köper från pengarna som skänks till dom. Förhoppningen är att skolan ska bli klar i vinter.

Så om du har en slant att skänka till bygget eller om du som jag skulle tycka det vore kul med ett fadderbarn kontakta Annie så kan hon hjälpa dig vidare.

Du hittar mer om Marlinprojektet här och där finns även kontaktuppgifter till Annie.

/Madeleine Böhnke

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *