Meny Stäng

Fira dina framgångar

Kroppen gillar belöningar därför ska framgångar firas. Och fira det gjorde jag idag. Inspirerad av en kompis som idag åkte och provkörde en lyxig och dyr bil efter att ha genomfört ett lyckat möte inför hennes nya företagssatsning. Hon ringde mig när hon var ute och provkörde bilen och sa: ”När jag har lyckats med mitt kommande företag ska jag köpa en sån här bil.”
Jag tror det är viktigt att ha mål för vad man vill göra och att ha delmål som kan firas långa vägen. Det gör motgångarna mindre jobbiga för man har fullt fokus framåt. Genom att fira delmålen och målen belönar vi oss själva och det gör oss gott.

Idag har varit en dag som kommer finnas i mitt minne många år framåt.
Dagen började med möte för uppföljning på en offert på arbetskläder till ett stort företag. Dom tackade ja. Bokade in ett möte med en person som ansvarar för deras inköp åt ett mycket stort företag. Sedan avslutades jobbdagen med att jag fick klart med en större order på jackor. Med anses ord en dag som gav all anledning att fira. Så vi började att på jobbet tacka av en praktikant och fira den nya kundens ja till offerten.

Innan jag åkte hem tänkte jag att jag skulle handla mat till helgen men insåg att magen behövde något innan affären. En kebabtallrik är ju aldrig fel så jag tänkte att jag åker och äter innan jag handlar. Men när jag sitter i bilen och kör tillbaks till Bollnäs så känner jag att jag vill fira dagens framgångar och bestämmer mig för att äta middagen på en restaurang, själv. Tanken på att fira själv var inte så rolig men bestämde mig ändå för att göra det.
Jag kollade mailen och ser att jag har fått ett mail från en kompis. Chansar att ringa henne för att se om hon vill komma och fira med mig. Inget svar så jag skickar ett mess där jag skrev på vilken restaurang jag skulle åka till. När jag sedan sitter på restaurangen så får jag ett meddelande: ”jag kommer nuuuuu!”
Kocken hade som tur var inte börjat laga min oxfilé så han avvaktar till kompisen kommer. Så tillsammans avnjuter vi en god middag tillsammans och firar min fantastiska dag. Tack för att du kom!

Så vad har du för mål och hur vill du fira dom när du har nått dom?

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *