Meny Stäng

Ett av mina mål i livet

Ena gången knyter jag näven i fickan o tänker jädrans anamma. Men det är inte all dagar jag klarar det eller för den delen vill det. Då vill jag bara i min ensamhet få gråta och tycka synd om mig själv.
Det går att fly från verkligheten i både långa och ibland korta stunder. Men jag tror att någon gång kommer det vi flyr ifrån ikapp oss alla. För en del blir insikten större och för en del blir den mindre.

Jag har förmånen att träffa många olika människor både i mitt jobb o privat. Dessa möten påminner också mig om hur olika vi är. Vilka olika mål vi jobbar åt. För en del handlar det om pengar och bekräftelse. Vi vill alla ha betalt för de timmar vi jobbar. Helt naturligt och ett måste för att försörja sig. Men det finns också dom som drömmer om att kunna köpa lyxiga varumärken och på så sätt synas.
Själv önskar jag att kunna unna mig lite mer än vad jag gör idag. Men målet är att kunna skapa en möjlighet att i framtiden hjälpa människor som behöver. Det finns så många på vår jord som behöver hjälp. Jag hoppas kunna hjälpa några av alla dom i framtiden.

Vad är ditt mål?

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *