Meny Stäng

Jag vill kunna köpa kvalité

För någon vecka sedan kom en kund in på jobbet och ville köpa t-shirt. Då säger han att han vill ha märket x. ”Jag har sånna idag och dom har hållit i 10 år.” Betyder det att samma märke kommer göra det nu med. Nej, enligt mig. En t-shirt idag kostar lika som gör 20 år sedan. Priserna har pressats och med det även kvalitén. Så även om vi tar en lika t-shirt så kommer hållbarheten inte vara den samma.
Häromdagen hittade jag i linneskåpet hemma ett underlakan till sängen som var broderat med i initialerna från hon som vävt dom samt året hon vävt dom 1944″. Tänk att det lakanet fortfarande finns och håller en sådan superkvalité.
Idag finns det dyra produkter och varumärken som är dyr men ändå inte har någon kvalitet. Min önskan är att det i framtiden kommer att gå att köpa kvalité. Jag betalar gärna för det.

20130511-080244.jpg

Liknande inlägg

2 kommentarer

  1. icazeke

    Bra poäng, det kan faktiskt vara svårt att köpa kvalité idag, då många stora märken numera även erbjuder ett billigare alternativ men är lite luddiga med på vilken bekostnad den är billigare, de vill ju fortfarande profilera sig som de bästa men även vända sig till en annan målgrupp där pris ofta är avgörande.

    • Madeleine Böhnke

      Instämmer med dig. För nga år sedan köpte jag två toppar på Esprit. Min tidigare erfarenhet av det märket har varit kvalité. Då shopping inte är ett intresse för mig så vill jag köpa saker som håller. Tyvärr var dessa toppar inte av kvalité även fast priset var högt. Jag betalade för ett varumärke som tyvärr valt att rucka på kvalitén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *