Meny Stäng

Tacksamheten nedsågad

Eritreanska föreningen har låtit planterat tre träd som tack för att dom får leva i ett land utan krig, till minne av sina döda och som ett tack till kommunen. Efter bara 4 dagar har träden sågats ner.  Hur kan någon göra så?! När jag läste det blev jag illa berörd och twittrade om det. Flera var illa berörd över att man kan såga ner en annans tacksamhet. Därefter kom ett inlägg på Ljusnana facebook sida om att flera ville skänka pengar och frågade om någon har börjat en insamling. Här är vi nu. Jag börjar insamlingen här och nu.

Så vill du vara med och bidra till nya träd så mailar du mig på madeleine@skoglundreklam.se Skriv där hur mycket du vill skänka och ditt namn. Så sammanställer jag det. Under tiden så kommer jag att kolla med kommunen hur vi kan gå till väga föra att plantera om dessa träd.

För dig som inte läst artikeln hittar du den här Nya minnesträd nedsågade

Så hjälp till att sprid detta så vi får in dom pengar som behövs, 7 000 kr stog det att det hade kostat sist så vi får utgå från det.

Tack för att du sprider detta och förhoppningsvis skänker en slant.

/Madeleine Böhnke

Liknande inlägg

18 kommentarer

  • Madeleine Böhnke

   Hej, tack för att du vill vara med och bidra till nya träd. Jag har nu öppnat ett konto i Handelsbanken så dit kan du sätta den peng du vill skänka. Clearingnummer 6407 och kontonummer är 742718328.

 1. annika edlund

  Hej! Tycker detta är för jäkligt rent ut sagt. Självklart sätter jag in pengar för att kunna bidra till nya träd. Å händer det igen så kör vi en vända till, å händer det ig………

 2. ersken

  Jag och min flickvän ger gärna en slant för att så nya frön av tolerans, solidaritet och människovärde. Bra jobbat!

 3. Pingback: Stolt, glad och nöjd | Madeleine Böhnke

 4. Pingback: Dom insamlade pengarna | Madeleine Böhnke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *