Meny Stäng

Vännens ords betydelse

Mitt liv dom senaste fem åren har varit en berg och dalbana.
Det var för fem år sedan planerna för mitt första företagsköp började. Som alla vet har livet sina upp och nedgångar. Det som sker omkring en testar och utvecklar oss människor varje dag. En del får lite större utmaningar än andra. När jag jämför så kan jag inse att mina utmaningar är bra mycket större än vissa andras. Men det finns också många som fått enormt mycket större utmaningar och ta sig över än vad jag har fått.
Mitt liv har sedan någon månad tillbaka börjat på ett nytt kapitel. Med spänning ser jag fram emot att få ta del av det kapitlet. Varje dag är en ny sida i boken som sedan blir ett kapitel och därefter en bok. Om inte nedskriven så mental.

Just idag på min löprunda känner jag tårarna rinna ner för min kind. Tacksamhetens tårar att jag har dig som vän Ylva. Tack vare dig så är mitt liv så annorlunda idag och helt fantastiskt. I vissa stunderna så släpps ljus igenom som man då kanske inte ser utan behöver en vän som kan hjälpa en med det. Tack Ylva för att du är den vännen!

20130729-091726.jpg

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *