Meny Stäng

Jag har bestämt mig

Just nu sitter jag på altan i mina föräldrars fritidshus där jag har bott sedan i början av maj. Framför mig har jag en vilande sjö i en vacker solnedgång. Hur många vackra solnedgångar som jag har sett denna sommar vet jag inte. Men många har det blivit.

Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Men det betyder inte att det inte kan bli bra. Jag hanågra tuffa år bakom mig. Men jag har också bestämt för att nu ser jag framåt och ska se till att få ett bra liv.
För min del så bestämde jag mig i slutet av november el om det var i början av december att nu är det slut med problem och jag ska nu lägga fokus på att få ett bra liv. I den perioden blev jag uppringd av en kvinna som ville att jag skulle komma och föreläsa om att köpa befintliga företag. Det blev min första föreläsning som jag har tagit betalt för. För mig blev det en milstolpe. Jag har som mål att föreläsa och jobba i styrelser. Därför såg jag detta som en bra start på min nya resa till nya mål. Ibland måste man bestämma sig för att livet kommer att bli bra och inte bara låta det passera förbi. Jag har bestämt mig. Jag ska ha ett bra liv.
Imorgon tar jag nästa kliv in i mitt nya liv. Då flyttar jag till mitt nyköpta hus, granne med min häst. Så efter att ha packat ihop det sista i fritidshuset jag bor i nu så ska jag njuta av sista solnedgången från denna altan för i sommar.

/Madeleine Böhnke

20130822-214932.jpg

Liknande inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *