Meny Stäng

Initiativtagaren är jag

Är du den som hittar på saker eller är du den som ständigt blir bjuden på saker?

Jag är utan tvekan den som hittar på saker, jag är den som bjuder in till middagar, resor och andra sätt att umgås med. Visst kan jag känna ibland att det är tråkigt att vissa inte är dom som tar initiativet. Men så tänker jag en vända till och inser än en gång att vi alla är olika. Så istället för att grubbla och bli bitter på att andra inte bjuder in så fortsätter jag att bjuda in och hitta på saker för mina vänner, nya som gamla vänner. Flera av mina vänner har uttalat dom  inte är initiativtagaren men uppskattar att jag har tagit den rollen i vår vänskap. Så jag fortsätter med alla mina påhitt.

Igår träffades vi 8 tjejer hemma hos mig. På ett sätt en inflyttningsfest men för mig var det mest att jag vill träffa mina vänner. När denna kväll bokades så såg jag framför mig hur jag skulle fixa något gott att äta. Men sedan blev det att jag skulle till Stockholm och jobba hela veckan före. Så då tänkte jag att jag får ställa in festen. Men då vi alla är olika och tänker olika så säger en av mina vänner. Nej vi köper pizza istället. Maten är sekundär. Det är umgås vi vill. Valet föll efter lite chattande med andra att vi caterade in exotisk planka. Det gav oss möjligheten att umgås. En fantastisk kväll med mycket skratt.

Så även framledes kommer jag vara initiativtagaren till tillfällen att umgås. Oavsett om det är att bjuda in till en lunch, middag, en resa över en helg eller att bara stanna till hos en vän eller bara en bekant och hoppas få bli bjuden på en kopp te. Livet är här och nu och för mig är vänner både gamla och nya en stor del av det.

 

 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *