Meny Stäng

Jag hyllar mig själv!

Internationella kvinnodagen. Det finns så mycket som är läsvärt idag och det finns även sådant som inte är det enligt mig. Jag väljer dock en annan ingång på det.

Om ingen annan hyllar dig idag på mer specifikt sätt än att du är kvinna, hylla dig själv! Det tänker jag göra nu.

Jag hyllar mig själv för att jag har byggt ett liv som gör det möjligt för mig att nu sitta i en säng i Österrike och skriva detta. För att jag prioriterat mitt liv och sparat pengar en längre tid för att kunna åka hit.

På skidor på väg ner till Zug, Österrike.

Jag hyllar mig själv för att jag har en son som nu är 14 år och att jag har prioriterat honom före allt annat under hans uppväxt. Det har gjort att jag inte tillhör dom rikaste i kronor räknat men det betyder absolut att jag är en av dom rika i hjärtat och minnesbanken.

Jag hyllar mig själv för det företag jag har byggt upp har genom åren tagit emot många praktikanter, arbetstränare, språktränare och andra som har behövt en arbetsplats att komma till som en väg in på arbetsmarknaden.

Jag hyllar mig själv för att jag har skapat en arbetsplats där dom anställda har stor frihet under ansvar.

Jag hyllar mig själv för att jag delar med mig av vinsten i bolaget till mina anställda.

Jag hyllar mig själv för att jag har byggt ett företag som skapar arbetstillfällen och då även bidrar med skatt till vårt land.

Jag hyllar mig själv för allt det jobb som jag har gjort åt Företagarna Bollnäs. För jag har varit drivande i att skapa bättre förutsättningar så att våra lokala politiker fattar bättre beslut som underlättar för oss företagare. Vi företagare bistår med 1/3 av dom pengar som politikerna ska fördela.

Jag hyllar mig själv för att jag är en förebild för andra när det kommer till att leva livet här och nu.

Jag hyllar mig själv för att jag är den jag är och vågar stå för det idag!

Varför hyllar du dig själv idag?

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *