Meny Stäng

Julkalendern 7 december 2022 – Björn Norell

Att ha en vän som finns i med och motgång är ovärderligt. En sån vän är Björn.

Hur vågar vägar korsades vet jag inte faktiskt inte. Min gissning är att det ändå är p g a alla mina besök i hans butik Team Sportia i Bollnäs. För är det något ställe jag är trogen besökare när det kommer till butiken så är det där.

Björn Norell – en vän som finns i både med och motgång.

Aktiv fritid är något jag gillar och hos Björn får jag den hjälp som jag gillar. Jag minns mitt köp av mountainbike när jag skulle byta ut min gamla som hade gjort sitt så det var inte värt att laga den fler gånger. Då åkte jag till Björn och fick bästa tänkbara hjälpa. Han är mer säljare än vad många tror. Han gör det på ett snyggt sätt och gör alla till vinnare. Med alla menar jag fler än han och köparen. Han kan om du har en cykel sedan tidigare och vill byta upp dig tipsa om en person som söker en cykel av den typen, begagnad, och koppla ihop er så du kan köpa den du som du önskar som fyller dina behov. Och den som letar en begagnad får en som passar den. Efter mitt cykelköp har det blivit många fler både köp av cyklar till mig, sonen och andra som ska ha cykel men också slalomskidor, pjäxor m.m. Ja all inom friluftsliv skulle jag säga. För det fina med Björn är att har han det inte hemma det som önskas så fixar han hem det när man ber om det. 

Via alla besök i butiken så har vänskapen vuxit fram och i dom dalar och toppar som kommer i våra liv så har vi funnits för varandra. Vi har haft många fina samtal som jag värdesätter. Han är den ärliga typen vilket jag jag uppskattar så när jag ha otur när jag tänker så är Björn den som säger till och ifrån. Björn är en sådan som även om vi inte umgås ofta privat så vet jag att han finns där om det skulle vara något.

Tack Björn för att du är min vän och att jag får vara din!

I år blev han dessutom Årets Företagare i Bollnäs.

Årets Företagare Bollnäs – Björn Norell – Sport & Maskin AB (Team Sportia)

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *