Meny Stäng

Om du gör som du alltid har gjort…

…så kommer det bli som det alltid har varit.

Så vill du få till en förändring så är det dags att göra annorlunda.

I lördags hade jag en nätverksfest på jobbet som avslutades på krogen en trappa upp där Lasse Stefanz spelade. För en sån som jag som tycker att dansa är helt fantastiskt roligt så var det där jag avslutade min kväll. Men eftersom att jag har satt ett mål att jag ska kunna springa en mil så valde jag att vara nykter och köra. Valet att vara nykter och köra gör jag rätt ofta men denna gång för att kunna träna bättre på söndagen. Den ursäkten är ny för mig. Men det schema som jag följer säger tre pass i veckan och jag hade ett pass kvar och en dag kvar på veckan. Så kl 4 gick jag och la mig för att sedan vakna 8,30 (sova på mornarna är inte min starkaste sida). Då var valet att antingen ta en tur direkt då eller på kvällen. För mig har det hittills varit lättast att springa direkt när jag vaknar. Då är jag inte för mätt, trött eller ”han inte”. Så sagt och gjort. Upp ur sängen och på med kläderna för att göra vecka fems sista pass. Det stog 50 minuter och det var intervaller på 4 min jogg och 1 min promenad mellan dom. När jag sedan tittar ut så regnar det… Längtan att springa var långt bort. Men som två jag följer på twitter brukar skriva: ”Man ångrar aldrig det träningspass man gjorde.”Så jag bestämde mig för att genomföra passet om än i långsamt tempo. Huvudsaken var att jag gjorde det. Sagt och gjort så tog jag mig ut i regnet på en tur. Eftersom att gps:en på telefon inte fungerade på första intervallen så tog jag ytterligare en så jag fick mina 50 minuter på appen som jag använder.

Ikväll har jag tagit pass 1 på vecka 6 men på crosstrainern eftersom att sonen ligger och sover och jag vill inte lämna han själv hemma. Det är helt klart skönare att träna ute men för mig är målet milen och för att det ska bli genomförbart så måste jag ta hjälp av crosstrainern för att lyckas med målet. Så nu nöjd med mig själv så är det dags för en dusch och sen hälsa på John Blund.

Så om du vill ha till en förändring så är det dags att våga göra annorlunda.

Vad vill du förändra och vad är du villig att göra för att nå det målet?

/Madeleine Böhnke

 

 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *