Meny Stäng

Veckan i Lech

Sportlovet i Lech bjöd på allt jag har önskat mig.

Jag har fått umgåtts med min son och åkt slalom i massor som vi båda tycker om att göra.

Eric och jag med utsikt från Muggengrat, Zürich

Vi har varit först ut på vissa ställen och fått åka på nypistat.

Manchester med utsikt från Zürich mot Lech.

Vi har fått åka slalom i strålande sol med utsikter som är helt magiska.

Såååå vackert så det nästan gör ont.

Det har snöat rejält några nätter så vi har fått åka puder både i pisten och bredvid pisterna.

 

Puderåkning i Zürich
Puderåkning i Zürich

Vi har ätit goda luncher i backen med typisk mat för att vara i en skidort i Österrike så som bratwurst med surkål, gulaschsoppa, wienerschnitzel med pommes och pasta bolognese. Jag har valt att dricka vatten under denna resa och inte druckit vin varken till maten eller annars. Anledningen till det är att jag ville ge kroppen bästa möjlighet att återhämta sig och att ha alla sinnen öppna när jag nu får göra min drömresa med min son. Undantag från att inte dricka alkohol var vid två tillfällen då jag drack Radler. Det är hälften öl och hälften bubbelvatten eller Sprite. Jag föredrar med Sprite. Sååå gott och törstsläckande.

Bratwurst med surkål
Gulaschsoppa i Oberlech

Vi har fått åka slalom i ett av världens fem största liftsystem. Numera ihopbyggt med St Anton och Warth vilket det inte var när jag var där senast, för 22 år sedan…

En fantastisk vecka att se tillbaka på. Pengapungen grävdes det ett hål i medan minnesbanken fylldes på rejält. Så tacksam för denna resa!
Tack Eric för att jag har fått visa dig Lech och Alperna!

Eric och jag efter att vi tävlade ”Vita ringen” runt. Eric vann…

 

 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *