Meny Stäng

Vi har allt det vackra framför oss

Sara, Katta och jag på plats i Gauto

I 47 år har jag varit på denna jord i denna kropp. Jag hoppas att jag ska få vara med i många år framåt med. Men om det vet jag inget. Så här och nu vill jag leva livet i en kombination av att sätta upp mål och förverkliga en del av mina drömmar. Om jag då tar samma rubrik som Sara och Katta skrev blogginlägg om i veckan som gick och tänker ”Vi har allt det vackra framför oss” vad kommer då till mig i tanke och känsla?!

Där jag är nu är jag oerhört tacksam över sådant som har kommit min väg denna vinter. För ja det är vintern som har gått som jag just nu känner sådan enorm tacksamhet för. Det är också den med det intresse jag har som har gjort att Sara, Kattas och min väg har korsats. Tack vare skoterintresset fick jag nu möjligheten att köra skoter med dom och umgås i Gauto som ligger utanför Arjeplog. Men nu tillbaks till den rubrik som dom skrev blogginlägg om

Vi har allt det vackra framför oss”

Om allt det vackra ligger framför mig så tänker jag en känsla av kärlek till livet. Då vintern har gett mig så många fina minnen så är det just nu svårt att ta in att framtiden kommer att ge mig ett än ljusare skimmer. Men då jag tror att tankens kraft är stark så kommer framtiden att fortsätta leverera det jag önskar in i den. Det jag då gärna skulle vilja är att få fler att våga ge sig ut i det okända för att ges möjligheten att öppna upp för det som just den personen vill. Tänk om fler kunde se och känna tankens kraft hur den kan påverka vår framtid. Då skulle det goda och kärleksfulla sprida sig mer. Så låt oss höja blicken och våga tänka större och det vi vill ha mer av.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *